1-Huawei Watch Ultimate

Watch Ultimate на Huawei е най-новият смарт часовник на компанията, който впечатлява с дизайн и възможности като издръжливост при гмуркане до 100 м дълбочина благодарение на конструкцията от качествени елементи в корпуса. Касата е изработена от супер издръжлива циркониева сплав, което освен здравина предлага и устойчивост на корозия от солена вода.

2-Huawei Watch Ultimate

Материалите за изработката на Watch Ultimate са много скъпи – това са премиум материали, които се използват от най-големите и луксозни часовникарски компании в света. Екранът на часовника е с много наситени цветове и много добра яркост.

3-Huawei Watch Ultimate

Освен 24-часово измерване на пулса и измерване на кислорода в кръвта, Watch Ultimate има възможност и за правене на електрокардиограма с добра точност. Това все пак не е медицински уред и не трябва да му се доверявате напълно, но може да го използвате като ориентир за здравословното си състояние.

За повече подробности относно възможностите и цената на смарт часовника Huawei Watch Ultimate гледайте цялото ревю във видеото: