16 65U740LB

Световното първенство в Катар е в разгара си. Много скоро ще разберем коя държава ще получи заветната купа и ще стане най-добрият футболен отбор на планетата за следващите четири години. Преглед на мача – това винаги е емоционален момент, но KIVI знае как да засили усещанията на публиката и да направи спортната картина още по-ефективна. За тези, които следват футболни битки Smart TV от KIVI, нека си припомним какви полезни функции са предоставени от производителя, така че гледането на мачове да се превърне в “уау” изживяване.

KIVI – Международна компания с украински корени, която се появи на български Smart TV пазар тази година. Марката предлага на своите потребители нов подход към развлеченията и извежда свободното време пред екрана на качествено ново ниво. KIVI работи върху това да направи изображението на телевизорите ярко, гладко и наситено, особено за гледане на футбол. Допълнителните функции подобряват потребителското изживяване и ви помагат да извлечете максимално визуално и емоционално удоволствие от съдържанието. Някои от тези опции работят автоматично, Други могат да бъдат активирани и коригирани ръчно в настройките.

MEMC

Специално за гледане на спортни събития и динамични филмови сцени, технологията MEMC е внедрена в телевизорите KIVI. Тя автоматично оценява качеството на изображението и добавя необходимия брой кадри, така че движенията на екрана да изглеждат гладки и детайлите да са ясни. Програмата анализира посоката и скоростта на движение на картината и компенсира кадрите до честотата, която е необходима, за да може топката и футболистът на терена да се движат без ритници и размазване.

HDR

Телевизорите KIVI поддържат HDR не само за видеоклипове на външни носители, но и за поточно съдържание. Насладете се на гледане на мачове с максимална яснота чрез OTT TV приложения. Съдържанието с висока разделителна способност се разпознава автоматично от телевизора и няма нужда да влизате в настройките.

Ultra Clear

Ако гледате мачове чрез кабелна или сателитна телевизия, тогава с помощта на технологията Ultra Clear можете да подобрите картината до качество като 4К. Изображението става по-ясно и детайлно, острите цветови преходи се изравняват и изглаждат. Можете самостоятелно да персонализирате тази функция за себе си, за да постигнете картина, която е възможно най-приятна за гледане.

Super Contrast Control

Технологията KIVI Super Contrast Control ще създаде усещане за дълбоко и триизмерно изображение. Тя позволява да подравните и регулирате контраста както на целия екран, така и на отделните му части. Забравете за плоското и размазано изображение – Super Contrast Control ще превърне излъчването на футболна игра в екшън на ниво холивудски блокбастър.

Max Vivid

Допълнителна “апетитност” на картината ще осигури технологията Max Vivid, работеща с яркостта и наситеността на цветовете. Смята се, че човешкото око различава най-голям брой нюанси в спектъра на зеленото. Можете да проверите това, като използвате примера на футболно игрище, като използвате технологията Max Vivid, докато гледате мач.

В България Smart TV KIVI са представени в мрежи и пазари: Ozone, e-MAG, Ardes, Laptop, Technomarket.