mezze-5

Технологичният влогър Алекс Колев от Tech Tips Media даде поредната доза полезна информация на своята аудитория, като направи подробно ревю на слушалките Meze 99 Classic.

Във видеото Алекс отбелязва, че технологичното предложение на румънския бранд се отличава с качествена изработка, здравина, удобен дизайн и ниско тегло, което ги прави подходящи и за по-продължително ползване.

mezze-6

Наушниците са изработени от истинско дърво – черта, която придава уникалност и индивидуалност на всяка произведена бройка, превръщайки модела в отлична опция за ценителите на визуалното.

mezze-2

Слушалките Meze 99 Classic са с подчертано музикална насоченост и отчетлив бас, като могат да се захранват от различни устройства: смартфони, лаптопи, таблети и други. Добро решение са за възпроизвеждане на филмов звук и аудио на видеоигри, като ни потапят напълно в желаната атмосфера.

В ревюто се отбелязва обаче, че Meze 99 Classic далеч не са универсалната опция и имат своите ограничения, които ги правят не най-удачния избор за професионална употреба, а по-скоро за любители с цел развлечение в свободното си време.

mezze-7

Meze 99 Classic са слушалки със стил, които ще ви накарат да се усмихнете и да усетите музиката по нов начин.

За да разберете какво прави слушалките толкова интересни, изгледайте цялото видео ревю, посветено на Meze 99 Classic: