LG StanbyME Go_05

Преносим, издръжлив и регулируем, LG StanbyME Go предоставя редица нови полезни характеристики на потребителите 

 

LG Electronics (LG) обяви глобалното лансиране на своя най-нов смарт екран, LG StanbyME Go (модел 27LX5). Иновативният модел разполага с 27-инчов сензорен дисплей и 20W четириканална система от високоговорители, умело интегрирани в стилен и здрав калъф за носене. Надграждайки преносимостта и гъвкавостта на оригиналния StanbyME, моделът 27LX5 позволява на потребителите да потребяват дигитално съдържание в движение.

Подходящ за гледане на филми, игри и други забавления, StanbyME Go може да се използва на закрито или навън; неговият преносим куфар и вградена батерия създават удобство за носене навсякъде със защита на екрана и до 3 часа употреба без свързване към електричеството. В допълнение към големия дисплей и силните високоговорители на новия смарт екран, калъфът предлага безопасно съхранение на дистанционното управление и захранващия кабел на продукта.

StanbyME Go допълва функционалната си преносимост с гъвкава регулируемост, което подпомага лесното използване на устройството от различни хора спрямо личните им предпочитания. Потребителите могат да накланят екрана, за да постигнат най-добрия ъгъл на гледане, да го завъртят на 90 градуса от пейзаж към портрет и обратно, да регулират височината му с до 18 сантиметра или да го поставят в режим Table.

Когато е настроен на режим Table, екранът на StanbyME Go лежи плосък в долната част на кутията, което позволява на потребителите да играят дигитални настолни игри, включително шах и „Hidden Catch“, или да включат виртуалния плейър за слушане на аудио файлове. Още едно удобство е, че смарт екрана на LG се включва автоматично, когато калъфът му се отвори, и се изключва, когато се затвори.

StanbyME Go също така предлага изпитана издръжливост, доказана с успешното завършване на 11 теста в съответствие със строгия стандарт MIL-STD-810G на армията на САЩ. Тестовете показват, че 27LX5 може да се справи с голямо разнообразие от фактори на околната среда, включително ниско налягане, висока или ниска температура, прах и солен спрей и осигурява защита срещу случайни капки, вибрации и удари.

Вградените високоговорители на StanbyME Go автоматично оптимизират звука към предната част на екрана. Изживяването при гледане е допълнително подобрено чрез поддръжка на усъвършенстваните видео и звукови технологии на Dolby, Dolby Vision и Dolby Atmos.

Оборудван със собствената платформа за интелигентни телевизори WebOS на LG, StanbyME Go позволява на потребителите без усилие да се свързват със своите iOS или Android устройства. Освен това гласовото разпознаване прави възможно стартирането на приложения, регулирането на звука и търсенето на съдържание напълно без ръце – особено полезна функция за тези, които обичат да готвят, чистят или да вършат други задачи или дейности, докато гледат.

Смарт екраните на LG подобряват потребителското изживяване, представяйки нови начини за забавление със съдържание и добавена стойност към начина на живот за днешните потребители. LG StanbyME Go е готов за глобално лансиране, започвайки в САЩ този месец, с планове за глобално разпространение на ключови пазари в Европа, включително Италия, Франция, Обединеното кралство, Испания, Германия от следващия месец.

LG ще покаже най-новите си смарт телевизори, включително StanbyME Go, StanbyME, заедно с LG OLED Objet Collection Posé, на своя изложбен щанд (Зала 18, Messe Berlin) на IFA 2023 в Берлин, от 1 до 5 септември.