ASUS-TUF-F15-koritsa

Технологичният влогър Алекс Колев от Tech Tips Media неотдавна спря зоркия си поглед на лаптопа от среден ценови клас ASUS TUF F15, за да направи подробна разбивка на неговите плюсове и минуси.

Алекс е категоричен: ASUS TUF F15 притежава изключително качествена конструкция, микс от алуминий и пластмаса, направен е с много мисъл и впечатлява със своята здравина и стилен външен вид.

Батерията е с добри параметри и дълъг живот, но това не води до допълнително увеличаване на теглото на лаптопа. ASUS TUF F15 успява да задържи относително ниските около 2,2 кг, което го характеризира като удобна опция за хората, които биха го носили за по-продължително време.

Повечето портове се намират от лявата страна на ASUS TUF F15., като единствената по-сериозна забележка е липсата на кард рийдър. Клавиатурата е пълноразмерна, подходяща за писане дори и на по-дълги текстове и за гейминг, с подсветка. Екранът е друг впечатляващ компонент, който притежава чудесна резолюция, плавност и оптимално цветово покритие. RAM паметта е достатъчна за ефективната работа и адекватното протичане на всички ключови процеси.

Повече подробности за хардуера и техническите характеристики на ASUS TUF F15 вижте във видео ревюто, за да прецените дали моделът има шансове да се превърне във вашето най-ново устройство за работа и забавление: