viktor-h

Гражданите често се информират за актуалните събития в политическия и обществения живот, защото това пряко ги засяга както в личен, така и в професионален план. Важно значение има какво се случва в политиката на страната, кой е министър-председател, кои партии управляват, кой е президент, какви решения се вземат за благото на народа, какви закони и правила влизат в сила и разбира се информация за доходите на хората. Но се случва да попадат на различни сайтове за новини, които с непроверени факти се стремят към по-голям трафик, като използват заглавия, които да привлекат вниманието. Не на всичко, което е в интернет пространството, може да се вярва, затова е препоръчително да се търсят проверени и точни източници на информация.

Въпреки, че телевизионните медии предоставят богата информация не всеки човек гледа телевизия, някои нямат възможност и радио да слушат, затова разчитат на новините в интернет, но се доверяват само на сигурни и достоверни факти. Информираността е важна, затова заложете на обективната дигитална медия Стандарт Нюз, където ще намерите 100% достоверност на политически новини, бизнес новини, спорт, култура, лайфстайл и други за България и за света.

Неограниченият достъп до информацията се актуализира постоянно в интернет и по всяко време потребителите могат да научават нови и различни неща. Важността от информираност по даден въпрос или проблем и получаването съответно на отговор е от изключително значение. Предоставянето на информацията е и за повишаване на осведомеността, а дигиталните електронни медии имат значително и комплексно въздействие върху обществото и културата. Затова и вниманието е насочено към предоставянето на истинността в новините, независимо на каква тематика. Въздействието върху мнението или позицията на хората е особеност, която трябва да спазва граници, като не трябва да провокира омраза, протести, неподчинение, да подтиква към престъпления и други.

Standartnews.com  е професионален и достоверен източник на информация, като не прави компромис с качеството на публикуваните материали и се стреми да предоставя полезна и актуална информация на хората и бизнеса. Като независима българска медия, Стандарт Нюз пази високия стандарт в журналистиката, защитава демокрацията, свободата на словото и българските традиционни ценности. В онлайн платформата можете единствено да откриете истински новини както за бизнеса в България и по света, така и актуални новини у нас и по света. Авторите на медията са доказани финансови експерти, уважавани общественици, научни работници и външнополитически анализатори, на които може да се разчита за достоверността на информация.

Медията има за цел да дава полезна, достоверна, подробна и практична информация, съдържаща специализирано съдържание, което е съобразено с актуалните новини. По всяко време можете да получите достъп до нужната ви информация, която да бъде от полза на вас или на вашата компания.  Стандарт е медия от ново поколение, която с бързото си и коректно отразяване на събитията, е предпочитаната медия сред гражданите. Бъдете информирани и не пропускайте важните новини от България и света.

Обществото ни желае да получава проверена, сигурна и обективна информация, за да може да организира личния и професионалния си живот, да може да научава нови неща и да обогатява културата си. Освен това точната информираност спомага за личностно развитие и обективен поглед в различни ситуация, както и вземането на решения. Не правете компромис с качеството на фактите и заложете на истинността в журналистическите текстове, които показват обективните събития, а не налагат мнението си и не са съпроводени с определена позиция. Вие сами трябва да изградите мнение и позиция по даден обществен проблем или ситуация, затова е важно да се доверите на медия, която защитава интересите както на журналистите, свободата на словото, като спазва определени общочовешки правила и норми, така и да предоставя достоверна информация на хората. Стандарт Нюз е такава медия. Медия с висок професионализъм, с екип от специалисти и квалифицирани журналисти и общественици и която предоставя обективна дигитална информация.