visual - samsung smartphones

Клиентите на телекома могат да закупят смартфон или смарт часовник на цени, започващи за 9,98 лв. на месец на лизинг без оскъпяване

 

Футболното лято стартира по-рано във Vivacom със специални предложения на смарт устройства на достъпни цени. Телекомът предлага страхотните 5G модели на Samsung – Galaxy A35 и Galaxy A55, на цени, започващи от 9,98 лв. на месец на лизинг за 24 месеца без оскъпяване в сравнение с цената при еднократно плащане. Смартфоните идват в комбинация с 24-месечен договор за неограничения план Unlimited Max, спортния пакет Diema Xtra и мобилното приложение на EON TV за пълен достъп до мачовете навсякъде и по всяко време. Част от промоционалната оферта е и 45-милиметровият смарт часовник Samsung Watch5 Pro LTE, с който потребителите да не изпускат началото на големите мачове.

Едновременно семпъл и впечатляващ, емблематичният дизайн на Samsung Galaxy A35 включва линейно разположени камери, елегантен стъклен гръб и плоска странична рамка. Смартфонът разполага с ярък и ясен 6,6-инчов FHD+ Super AMOLED Infinity-O дисплей с висока честота на опресняване 120Hz и 1000 нита яркост за кристално ясна видимост на открито. Страхотната 50 МР широкоъгълна камера прави красиви кадри с висока резолюция, ясни цветове и детайлност. Galaxy A35 5G разполага с усъвършенстван невронен процесор и подобрен сензор, благодарение на който снимките стават ясни и детайлни дори на тъмно. Телефонът е подходящ за ежедневна употреба със своята мощна 5000 mAh батерия, здраво Gorilla Glass покритие и сертификат IP67 за издръжливост на прах и вода.

Минималистичен, но и сериозно ъпгрейднат, Samsung Galaxy A55 се отличава с емблематичен дизайн, включващ система от 3 камери и плоска метална рамка, която гарантира сигурен захват и добро прилягане в ръката. Стъкленото покритие Gorilla Glass прави телефона по-здрав и устойчив на инциденти. Устройството идва с 6,6-инчов FHD+ Super AMOLED дисплей с яркост 1000 нита и адаптивна честота на опресняване до 120Hz, който гарантира завладяващо изживяване. Тройната система от камери включва 12 МР ултраширока камера, 50 МР широкоъгълна камера и 5 МР макро сензор за заснемане на ярки, ясни и детайлни кадри дори през нощта. Селфи камерата е с 32MP и прави висококачествени селфита с опция за избор на топли или естествени тонове. Samsung Galaxy A55 също е идеален избор за всекидневна употреба заради издръжливата си 5000 mAh батерия, осигуряваща заряд до 2 дни, и сертификата IP67 срещу прах и вода.

Samsung Watch5 Pro 45 mm LTE е стилен, здрав и функционален смарт часовник с корпус от титаниева сплав. Устройството идва с 1,4-инчов Super AMOLED дисплей с резолюция 450х450 пиксела, който е предпазен от сапфирен кристал. Часовникът използва чипсет Exynos W920, изработен по 5-нанометров процес, и включва двуядрен процесор с честота 1.18 Ghz. Galaxy Watch5 Pro предлага батерия с капацитет 590 mAh, три сензора, следящи здравния статус, информация за важни показатели, анализ на съня и много опции за персонализация.

На разположение на всички запалени почитатели на футбола e и уникалната функция EON Sports Mode – ексклузивен спортен режим в EON, който предоставя подробна спортна статистика в реално време. Футболните фенове могат да получат данни за съставите на отборите, за играчите, както и за получените картони, отсъдените нарушения, точните и неточните удари, тъчовете, корнерите, засадите и много други показатели. С опцията за връщане назад до 7 дни те могат да видят отново най-запомнящите се попадения и любимите си мигове от първенството.

Повече информация за промоционалните оферти на Vivacom можете да видите ТУК.