душ система с термостатКолкото и да не ви се вярва, но едно от нещата, които прави впечатление на гостите ви са не холът, трапезарията или красивите картини по стената, а…банята. Да, когато човек влезе там да измие ръцете си или до тоалетна, именно банята остава в съзнанието му – какви са нейните стил и дизайн.

От друга страна, ако се замислим, това е помещението, което пренебрегваме, а не трябва. Защото именно тук започваме и завършваме деня си. Сутрин, ставайки, минаваме през банята, за да измием очите и зъбите. А вечер взимаме топъл душ и се подготвяме за лягане.  Банята е мястото, което сутрин трябва да ни зарежда, а вечер да ни предразполага към релакс. Звучи сложна задача само за една единствена стая, но всъщност не е така. Защото с правилното обзавеждане и подходящите цветове ще имате баня, която ще искате да държите с отворена врата и на която ще се радвате.

Вижте кои са петте важни компонента за създаване на луксозна и впечатляваща баня, като тук луксозна не означава непременно скъпа, а е въпрос на качествени аксесоари.

Душ система с термостат

Да искате душ системи с термостат не е лукс, а необходимост. Ако търсим начин да се насладим на максимално релаксиращ душ, това е начинът. Днес на пазара може да намерите изключително качествени модели, които ще ви гарантират комфорт по време на къпане, както и възможност сами да определите най – приятната за вас температура на водата, сила на струята и посока.

Мебели

Не забравяйте, че тук трябва да държите много неща – козметика, хавлии, кърпи, тоалетни принадлежности, препарати. Затова помислете за най – удобното за вас разположение на шкафове и рафтове.

Осветление

Това е слабо осветено място (особено ако нямате прозорец). Ето защо силата и насочеността на светлината, която е тук е решаваща за пълния комфорт и удобство при ползване на банята.

Плочки

Не се скъпете когато купувате плочки. Баня се прави веднъж на 20 и повече години, затова заложете на качествени и дълготрайни. Не пренебрегвайте и съветите на експерти за големината според вида на помещението.