Казвам се Любомир Стоянов и съм собственик на Slides.bg – платформа за споделяне на презентации, документи и електронни книги. Авантюрист по природа, любител на джаджите и ценител на красотата.

Отвори Slides.bg →

Какво обичаш в работата си? Кои нейни аспекти не харесваш и как се справяш с тях?

Обичам свободата. Мога да върша това, което пожелая, без да съм зависим от някой друг. Всеки ден е интересен и различен и аз обичам да експериментирам. В края на деня когато правя разбор виждам кое е било успешно и кое не. След това наблягам на успехите.

Кое не харесвам ? Може би това , че нямаш почивен ден. Когато се занимаваш с онлайн бизнес ти трябва да си 24/7 на линия. Хората имат запитвания дори в 23:00ч.  и ти трябва да отговориш бързо за да поддържаш доброто име на продукта и да докажеш, че си отдаден на работата си.

Коя е най-трудната част от създаването и ръководенето на уеб проект в България?

Най-трудната част – създаването на устойчив екип. Минал съм през  перипетите и знам, колко е трудно да намериш екип, който да работи усърдно, да спазва срокове и да е  достатъчно мотивиран и отдаден на това, което създавате заено.

Самият процес по ръководене също е труден заради изброените по-горе трудности, но когато човек е достатъчно ентусиазиран ще докара нещата до щастлив край.

На почти всяка снимка се усмихваш. Как поддържаш доброто настроение всеки ден?

Благодаря ти за комплимента! Няма универсална рецепта за добро настроение. Много съм щастлив, че имам уникални и позитивни приятели – те са моето вдъхновение. Също така както са казали хората – зад всеки успял мъж стои една велика жена. Тя също ме кара да се усмихвам.

Три вещи, без които денят ти няма да е същият?

#1 Четка за зъби – денят ми започва и приключва с нея.

#2  Телефон – както казах обичам да поддържам връзка с хората, които са важни за мен. Телефонът много улеснява ситуацията. Случвало ми се е да  го забравя за уикенд вкъщи и после няколко часа не ми стигат да отговоря на пропуснатите обаждания.

#3 Любимата ми чаша за кафе. Нали си чувал за ефекта „Плацебо” … Всяко кафе извън тази чаша не  е достатъчно вкусно и не носи онази наслада, която ме разсънва сутрин.

Каква е твоята философия за успех в живота?

Чак пък философия не бих го нарекъл, но винаги когато презентирам насърчавам хората да експериментират и да опитват отново и отново.

Историята познава много „грешки” благодарение, на които са направени някои от най-великите открития. За справка – Пеницелин, Виагра, Рентгенография, микровълновата печка, Захарин, мастилено струйни принтери, фойерверки и тн. Не се знае какво страхотно откритие ни очаква съвсем скоро.

Щях да забравя и това – усмихвайте поне един човек на ден! Няма по-хубаво и зареждащо нещо от усмивката, а тя е безплатна!

Сподели цитат, който е оставил трайна следа в съзнанието ти.

„Всички наши мечти могат да се сбъднат, ако имаме куража да ги следваме” – Уолт Дисни.

Какво би казал на читателите на kreativen.com?

Да намерят себе си и да вършат всичко онова, което желаят. Животът е пълен с предизвикателства, които могат да се првърнат в приключения и дали ще са интересни зависи единствено от нас.