Bang & Olufsen представиха нов 55-инчов модел на телевизора Beovision Contour, който предоставя цялостно телевизионно и музикално преживяване, благодарение на вградената аудио технология, базирана на многократко награждавания саундбар Beosound Stage.

Bang & Olufsen разшириха продуктовата си гама с добавянето на 55-инчовия вариант на Beovision Contour, давайки по-голям избор на потребителите, които търсят перфектния телевизор. 55-инчовият Beovision Contour може да бъде шедьовърът в дневната или перфектният телевизор за други части на дома ви, благодарение на многото възможности за поставяне и избор между 55- и 48-иночови модели.

Beovision Contour е с класически и минималистичен дизайн, създаден в партньорство с дизайнера Torsten Valeur. Великолепната алуминиева рамка, очертаваща екрана, е поредната демонстрация на дългогодишния опит на Bang & Olufsen в боравенето с алуминий във Фабрика 5 в Струер, Дания.

От момента, в който включите Beovision Contour, вграденото 3-канално решение с Dolby Atmos технология, базирана на Beosound Stage, ще ви предостави телевизионно преживяване от ново поколение.

Зад капака на високоговорителите на Beovision Contour се намират единадесет мощни колонки и усилватели за високоговорители. Там ще откриете 4 x 4-инчови баси, специално проектирани, за да осигурят плътен и качествен бас до 30 Hz. Оборудван с последно поколение 55-инчов панел от LG, Beovision Contur е безкомпромисно добър когато става дума за реалистични цветове и абсолютно черно – предоставяйки истинско телевизионно Bang & Olufsen преживяване.

Телевизорът Beovision Contour е с непреходен класически дизайн, подчертан от природните материали, използвани в изработката му, който ще бъде идеално допълнение към всеки интериор. Можете да избирате от три цвята – сребърен, черен антрацит и красив златист нюанс със съответстващи покрития от плат или дървен фурнир за предния капак на високоговорителя.

Всички кабели са скрити от погледа в задната централна част на телевизора, предлагайки холистичен 360-градусов дизайн. Всички настройки и функции могат да се управляват с емблематичното Beoremote One – дистанционно, изработено от изцяло от алуминий.

 

Трите позиции на стойката са интегрирани в минималистичния дизайн на Beovision Contour. Алуминиевата стойка за под с лек и модерен дизайн може да се завърти ръчно на 180 градуса, за да осигури най-доброто преживяване за зрителя. Beovision Contour може да бъде монтиран на стена посредством стенна скоба, която е проектирана така, че телевизорът да може да се наглася под различни ъгли, за да отговори на всякакви нужди и условия. Bang & Olufsen са създали и настолна стойка, изработена от масивна, правоъгълна алуминиева основа, която гарантира, че телевизорът може да бъде поставен на рафт или под без опасност от падане.