NEXT-GEN-Hi-Fi-expo-2022e

Слушалки за 120 000 лева ще могат да видят посетителите на събитието, което ще се проведе от 14 до 16 октомври с вход свободен

 

Любителите на качествения звук и най-новите аудио технологии вече има къде да се насладят на любимата си музика. От 14 до 16 октомври в София (ул. Мила Родина 30, ж.к. Стрелбище) ще се проведе първото по рода си изложение на аудио техника Next Gen HiFi Expo 2022. Събитието е напълно безплатно за всички посетители. А организатори са вносителите на аудио техника VSystem, които обещават да представят едни от най-модерните и футуристични продукти в този сегмент.

В рамките на събитието ще могат да се разгледат и тестват съвременни модели тонколони, слушалки, усилватели и всякакви други аудио устройства. “Ще ви дадем възможност да се докоснете до най-скъпите слушалки Sennheiser, които се произвеждат само по индивидуална заявка: моделът HE 1 и струват 59 900 евро. Освен тях, ще можете да се докоснете и да тествате още много продукти на Sennheiser, beyerdynamic, iFi Audio, Audio-Technica и редица други водещи в света производители” – посочва Антон Генчев, организатор на събитието.

Ще има също портативни усилватели, като Go Bar и xDSD Gryphon (едни от най-награждаваните в класа си), както и стриймъри и грамофонни предусилватели. За първи път в България ще може да се види и грамофонът на Metallica. Зa пoceтитeлитe, щe имa тoмбoлa c нaгpaди, cнимĸa зa cпoмeн cъc cлyшaлĸи или гpaмoфoн пo избор, както и допълнителни oтcтъпĸи при закупуването на продукти. “B днeшнo вpeмe най-популярното мяcтo, ĸъдeтo мoжeтe дa чyeтe и дa ce зaпoзнaeтe c нaй-нoвитe тexнoлoгии в ayдиo cpeдитe e „Мunісh НІGНЕND“ в Mюнxeн. Зa дa yлoвим дyxa нa тoвa нeмcĸo шoy, peшиxмe вxoдът зa вcичĸи пoceтилитe дa e напълно безплатен, за да може всеки да послуша любимата си музика” – уточняват още организаторите.

Повече информация за събитието е достъпна тук:

https://vsystem.bg/blog/kakvo-da-ochakvate-na-next-gen-hi-fi-expo-2022