55U740LB

Отдавна ли мечтаете за Smart TV? Или телевизорът в кухнята оцелява век? Накрая в края на годината ремонтът на хола е завършен и е ред на избора на уреди? KIVI знае с какъв подарък да зарадва себе си и близките си за тези празници. 

KIVI от 2016 г. е специализирана в разработването и производството на Smart-телевизори. Сърцето на марката бие в Украйна, така че той знае точно колко трудна и натоварена беше тази година. Но умората не трябва да се превръща в пречка за празничното настроение-време е да се предадете на коледния дух и да отидете на пазаруване. И така, че процесът на избор и търсене на подаръци да не ви отнема допълнителен ресурс, KIVI дава няколко идеи как да зарадвате семейството и приятелите си. Или дори себе си – Дядо Коледа знае, че сте били учтиви през цялата година и сте спечелили желания технологичен подарък.

Празничните отстъпки, валидни в мрежите и маркетинговите пазари на партньори KIVI, ще бъдат допълнителен аргумент за покупка. Осъществяване на мечта с спестяване на бюджет-може би това е коледната магия?

Мечтата за Smart TV

Youtube на големия екран, филми и сериали от стрийминг услуги, излъчване на съдържание от смартфон за секунди или управление на канали чрез гласови команди – всичко това е възможно в Smart TV от KIVI. Телевизорите работят на ОС Android TV и поддържат повече от 10 000 приложения. А в собственото приложение KIVI Media  се предлагат канали, филми, фитнес тренировки и игри-всичко това на едно място. Телевизорите KIVI дори са в състояние да заменят игралната конзола, тъй като услугата за облачни игри Boosteroid е интегрирана в тях. За забавление със семейството или приятелите е предвидена услуга Air Console, която позволява на няколко играчи (до 16 човека) да играят едновременно на един екран. Интересна идея за коледно парти, нали? 

На големия екран

Асортиментът KIVI се състои от модели с диагонал от 24′ до 65′, така че всеки може да избере идеалното решение за своя дом. Динамичната картина, показана на големия екран, ще изглежда гладка, без да трепне, благодарение на прилагането на технологията MEMC. Технология Super Contrast Control позволява да променяте контраста на изображението в отделни части на екрана по време на тъмни сцени. И UltraClear – ще подобри яснотата на изображението в съдържанието с качество под 4К.

Производителят обръща специално внимание на дизайна. Телевизорите KIVI почти нямат рамки – видимата им част е само 2,6 мм. За монтаж на рафт оборудването е оборудвано с елегантни тънки крака, изработени от метал. И за да може устройството хармонично да се впише във всеки интериор, са предвидени две цветови схеми – черно и бяло.

В кухнята или спалнята

Ако всичките ви изисквания към телевизора са гледане на телевизионни канали и имате нужда от компактно устройство, например в кухнята или спалнята, тогава основните модели KIVI диагонали 24′ или 32′ са добър избор. Модели 32H510KD, 32H540LB, 24H500LB не е оборудван със Smart TV, така че не плаща за излишни функции. Телевизорите излъчват ефир с висока разделителна способност HDTV, изображението изглежда реалистично, ярко и има висока детайлност. Са предвидени конектори USB, HDMI, HDMI ARC, HDMI CEC, порт и 3.5 mini-jack, коаксикальний аудио изход, VGA, SCART, mini RCA, което позволява да се свържете с телевизорите от допълнително оборудване или извежда на екрана на съдържание от външни носители. Висококачественият звук се гарантира от два високоговорителя JVCKenwood с мощност 5 вата всеки.

 

Посетете сайтовете на партньори на KIVI, за да разберете празничните цени на Smart-мечтани телевизори: Ozone, e-MAG, Ardes, Laptop, Technomarket.