photo_2022-10-06_18-39-31 (3) (2)

Двойките често прекарват времето си пред екрана – гледат романтични комедии, любими предавания в YouTube или се състезават на игрова конзола. Това е безценни часове заедно и много романтични и забавни спомени! Така че може би си струва да се откажете от баналните подаръци за Свети Валентин в полза на ново изживяване при гледане?

Смарт телевизорите KIVI с технологии за подобряване на изображението и звука ще направят всяко видео съдържание възможно най-ефективно, богато и контрастно, дори с качество под 4K. Специално за празника партньорите на KIVI са подготвили отстъпки при покупка на Smart TV.

KIVI е производител и разработчик на Smart TV в бюджетния ценови сегмент. Компанията залага на иновациите и достъпността. Следователно, избирайки KIVI, купувачът може да бъде сигурен, че ще получи високотехнологично устройство на справедлива цена. Марката предлага модели с диагонал от 24“ до 65“ в различни резолюции – HD, FHD, UHD.

Топ 5 на технологиите на KIVI:

1. Ultra Clear
Изображението с ниско качество става по-ясно и по-подробно, острите цветови преходи се изравняват и изглаждат.

2. Super Contrast Control
Създава усещане за дълбок и триизмерен образ. Технологията ви позволява да изравнявате и регулирате контраста както на целия екран, така и на отделните му части, което е особено важно при гледане на тъмни сцени.

3. Max Vivid
Технологията работи с яркостта и наситеността на цветовете, добавя допълнителна „апетитност“ към картината.

4. Автоматично разпознаване на HDR
Съдържанието с висока разделителна способност се разпознава автоматично от телевизора и не е необходимо да променяте настройките. В същото време технологията работи не само с видео на външен носител, но и с поточно съдържание.

5. MEMC
Технологията автоматично оценява качеството на изображението и добавя необходимия брой кадри, така че движенията на екрана да изглеждат плавни и детайлите да са ясни. По този начин се подобрява гледането на екшън и спортни събития.

Освен това смарт телевизорите KIVI са оборудвани с акустична система, разработена съвместно с японската компания JVCKenwood. Операционната система Android TV и мощният чипсет гарантират бърза, стабилна работа и удобен интерфейс. Телевизорът се управлява с помощта на ергономично дистанционно с функция Airmouse. KIVI дава допълнителна 3 години гаранция на екрана – най-скъпата и най-голяма част от телевизора. Минималистичен безрамков дизайн и допълнителна гама в бял цвят ще ви помогнат да изберете модел за всеки интериор.

Посетете сайтовете на партньорите на KIVI, за да разберете цените на смарт телевизорите KIVI за Свети Валентин: Ozone, e-MAG, Ardes, Laptop, Technomarket.