banda-banda

Модата и технологичните иновации се обединяват в партньорството между Motorola и Answear, за да предложат специална стилна оферта за потребителите на иконичната серия razr – всеки, закупил razr 40 или razr 40 ultra в периода от 10.08 до 30.09, може да спечели до -50% отстъпка в Answear.bg

  

Motorola и Answear стартират вълнуваща колаборация, която обещава да предефинира пресечната точка на иновативната смартфон технология и модата. Вдъхновени от наскоро представените сгъваеми смартфони motorola razr 40 ultra и motorola razr 40, двата бранда реализират съвместен проект с фокус върху себеизразяването, модата и най-новите тенденции.

Повече екран, повече стил. Колаборацията е насочена към всички онези смели потребители, които не се притесняват да заявят себе си и да намерят своя собствен уникален стил, който да диктува модните тенденции. Именно с мисъл за тях е специалната оферта, която двата бранда предоставят на притежателите на емблематичните сгъваеми устройства от серията motorola razr. Всеки закупил razr 40 или razr 40 ultra в периода от 10.08 до 30.09 и може да спечели до -50% отстъпка за пазаруване в Answear. Пълната информация за кампанията може да бъде открита на motorola.com/bg/motoanswear.

Motorola и Answear поставят фокус върху яркия индивидуален стил, в който главно действащо лице е смартфонът –  незаменим аксесоар, който се превърна в абсолютна необходимост в ежедневието ни. Отвъд неговата функционалност, той вече е и  модна находка, която предефинира стила ни, диктува трендове и ни отличава. Смелите цветове, в които се предлага razr 40 Ultra, като стилното Glacier Blue, класическото Infinite Black и най–вече цвета на годината, Viva Magenta, вдъхновяват модните специалисти  на Answear да предложат интересни и предизвикателни идеи за стайлинг на своите потребители.  В основата на колаборацията са  специално създадените  селекции, в  цветовете на емблематичните razr устройства. Вдъхновени са от трите смели и различни, любими български инфлуенсъри – Андреа Банда Банда, Антоанет Пепе и Биляна Славейкова “Бибонс” – част от лицата на Motorola razr за България.

Но стилът не се състои само в комбинацията от цветове – той се изразява с форми и функционалност, където новата серия razr смело може да се похвали като тотален трендестър. Ключово за сгъваемия модел motorola razr 40 Ultra е че благодарение на най-големия и напълно функционален преден дисплей, с който разполага, можеш да сърфираш всеки един уебсайт или приложение, да скролваш из любимите си плейлисти музика в Spotify или да създадеш перфектното селфи,  без дори да се налага да отваряш сгъваемото си смартфон бижу.

Като част от колаборацията между Motorola и Answear, желаещите да се насладят на стилния дизайн и многобройните функционалности на новата razr серия, сега могат да се възползват и от специална модна оферта.

Повече екран. Повече стил. Повече от оферта:

  • Всеки, закупил Motorola razr 40 или Motorola razr 40 ultra в периода 10.08 до 30.09 може да посети motorola.com/bg/motoanswear
  • Да регистрира серийния номер (IMEI1) на устройството си.
  • Веднага след регистрацията, потребителят ще получи имейл с информация за своята награда и ексклузивния ваучер, който печели и който дава достъп до най-модерните Answear находки, сред които до -50% отстъпка за пазаруване на bgи мобилното приложение.

Още един символ на връзката между  технологията и стила е специално подбраната модна селекция достъпна на  уебсайта и приложението Answear. Този ексклузивен моден асортимент черпи вдъхновение от неподражаемите стилове на Биляна Славейкова, Антоанет Пепе и Андреа Банда Банда, както и от ярките и модерни цветове на серията Razr.

Специалната селекция не само улавя същността на партньорството, но и дава възможност на потребителите да изразят себе си чрез модните си находки. От дръзкото ледниково синьо до класическо черно и завладяващата Viva Magenta – тези цветове ще заемат централно място в подбраните артикули, отразявайки същността на емблематичните Razr устройства и трите дами.

Екслузивната селекция  носи предефинирано усещане за стил, подсилен от технологиите и задвижван от индивидуалността. Не пропускайте да разгледате уебсайта и приложението на Answear, за да откриете всички модни находки, вдъхновени от вълнуващото партньорство на Motorola и Answear.