Sony SRS-XB100

Sony Europe наскоро обяви, че новата Bluetooth колонка SRS-XB100, е налична в цяла Европа. SRS-XB100 възпроизвежда мощен, ясен звук, като същевременно е малка и компактна. Ако обичате добрата музика и я споделяте с приятели, SRS-XB100 е идеалният избор за вас.

Нека силата на звука бъде навсякъде с вас

Колонката XB100 разполага с всичко, от което се нуждаете, когато живеете на бързи обороти. Мощният и ясен звук се дължи на пасивен излъчвател с изместената от центъра диафрагма и осигурява качествено звучене, дори когато увеличите. Не се заблуждавайте от компактните размери, тя възпроизвежда впечатляващо силен звук, а процесорът Sound Diffusion го разпространява във всяко пространство, благодарение на използваната DSP технология.

Нека нищо не ви спира

Можете да се наслаждавате на своята музика по-дълго, тъй като XB100 осигурява до 16 часа живот на батерията и има защита от влага и прах клас IP67. С издръжливия корпус и удобна многофункционална дръжка, не се притеснявате, когато сте в движение. Независимо дали сте вкъщи или навън, вграденият микрофон ви позволява да се насладите на hands-free разговори директно от колонката. Също така, можете да разчитате на по-качествени разговори с по-ясно аудио благодарение на технологията Echo Cancelling, която позволява на двама души да говорят едновременно без един от тях да бъде прекъснат.

С мисъл за околната среда

Продуктите на Sony са разработени не само да осигуряват отлично качество на звука, но и с мисъл за опазването на околната среда. Тялото и дръжката на SRS-XB100 са частично изработени от рециклирана пластмаса. За опаковъчните материали на SRS-XB100 не е използвана пластмаса, което отразява ангажимента на Sony да намали негативното въздействие на продуктите на компанията върху околната среда.

Цени и наличност

SRS-XB100 ще бъде налична от м. август на ценa от 119 лв