Screenshot2142

За всяка компания изборът на качественото офис оборудване е от ключово значение – както за производителността на служителите и по-ефективното управление на бизнеса, така и за имиджа й. Използването на подходящи офис консумативи изпраща положително послание към клиентите и партньорите, а често дава и повече свобода на работещите.

Добрата новина е, че качествените решения за печат вече са достъпни както за големите компании, така и за малките и средни фирми. Българската технологична компания Jar Computers например неотдавна пусна на пазара у нас нови офис устройства, насочени изключително към средния и малък офис.

Мултифункционалните устройства от години са се наложили като най-предпочитани сред компаниите. А когато говорим за машина с богати възможности, високо качество на изпълнение и бързина, акцентът е новото професионално компактно лазерно мултифункционално устройство Brother MFC-L2922DW. Това е един едновременно интелигентен и лесен за използване продукт, който не прави компромис със скоростта или качеството, от които се нуждае един офис.

Разполага с 256 MB вградена памет и автоматично листоподаващо устройство, както и с възможност за двустранно сканиране. Тази функция, типична при по-високия клас устройства, е интегрирана в SOHO серия на Brother.

Повече за мултифункционалното устройство Brother MFC-L2922DW вижте тук.