kreativen.com Mugler Alien - 20 години в сърцата на жените

Един от най-популярните дамски парфюми на новия век безспорно е Mugler Alien. Лансиран през 2005-та, вече близо 20 години, той е търсен и харесван от жени по целия свят. Парфюмът привлича с характерната си харизма и мистериозната аура, която притежава. Магията витае около Mugler Alien и може да се открие във всички аспекти. Свръхестествено, магнетично и неземно очарование носят, както името, така и флаконът на аромата, който напомня на древен амулет. Уханието е дълготрайно и запомнящо се.

Mugler Alien е емблематичен за дамската парфюмерия на XXI век

Скоро след представянето си на пазара, той се утвърждава като един от най-продаваните парфюми на марката, редом с лансирания 13 години по-рано Mugler  Angel – известен като първия гурме аромат. Основното послание, което Mugler Alien

отправя към дамите от различни поколения е „Бъдете необикновени!“. Както мотото, така и забележителният парфюм, печелят сърцата на силни и самоуверени жени, които обичат да предизвикват внимание и да получават комплименти.

Mugler Alien е възхвала на необикновената и завладяваща женственост

Лице в новата рекламна кампания на Mugler Alien, разработена през 2019 година, става Журдан Дън. Излъчването на британския супермодел подхожда най-добре на изтънчения и магнетичен характер на парфюма.

Кехлибарено-дървесният аромат завладява със сила и интензивност

Уханната концепция на Mugler Alien е проектирана от парфюмеристите Доминик Ропион и Лоран Брюйер. Те решават да заложат на минималистичен подход при създаването на аромата. Хармоничната уханна пирамида на Mugler Alien е изградена около омайната белоцветна магия на завладяващия жасмин Самбак, която пленява още в началните нотки. Дървесни нотки в сърцевината и кехлибар в базата придават на аромата многопластовост, дълготрайност и запомнящ се финал.

Един от създателите на Mugler Alien – Доминик Ропион е известен с таланта си винаги да открива точния баланс между ароматните съставки, които използва. Той е перфекционист, който поема рискове, за да създаде шедьоври, които се открояват, сред тях безспорно е и Mugler Alien. Уханията на Доминик Ропион са новаторски и провокативни, те докосват сетивата и предизвикват емоции.

Съавторът на Mugler Alien – Лоран Брюйер, напуска този свят едва 3 години след лансирането на парфюма, на 43-годишна възраст. Той оставя наследство от забележителни уханни шедьоври, в създаването, на които е участвал. Макар да няма професионално образование в сферата на ароматите, при разработването на всеки един парфюм Лоран Брюйер влага страст, уникален подход и новаторска перспектива.

Магнетичният Mugler Alien е създаден, за да се откроява

Както характерният висококачествен аромат, така и флаконът със специфичен дизайн създават усещането за вълшебство, сякаш създадено специално за всяка дама, която го носи. Флаконът в тъмно лилаво напомня тайнствен амулет на древен магьосник, а уханието е истински чувствен и завладяващ еликсир, към който никой не остава безразличен.