Technics_EAH-AZ80E-A_Midnight_Blue_05_resized

Technics разширява цветовите варианти на своите отличени слушалки EAH-AZ80 TWS, предоставяйки на потребителите още повече възможности да персонализират звука и стила си.

С многобройни награди и впечатляващи оценки в огромен брой престижни издания, включително TechRadar и Forbes, EAH-AZ80 е най-добрият избор за аудиофилите и музикалните ентусиасти. Добавянето на новия цвят Midnight Blue само засилва привлекателността му.

Висококачествен звук, който отговаря на вашия стил

EAH-AZ80, вече наличен в сребрист и черен цвят, е високо оценен не само благодарение на стилния ергономичен дизайн – включващ висококачествен алуминиев кейс, който сега ще се предлага в Midnight Blue – но и защото най-съвременните му функции и несравнимото качество на звука поставят нов стандарт за напълно безжичните слушалки.

От естествено звучащи вокали за феновете на акустичната музика до мощни баси за феновете на рок и денс музиката и за всички останали – слушалките EAH-AZ80 дават на потребителите богат, завладяващ и експанзивен звук с плавни и детайлни акценти.

За да ви помогне да се потопите в музиката още повече или да се съсредоточите в среща, EAH-AZ80 разполагат с технологията на Technics за двойно хибридно потискане на шума. Резултатът е висококачествено шумопотискане, което може да бъде настроено в съответствие със заобикалящата среда – независимо дали сте у дома или в движение, обработката без закъснение на Technics означава, че никога няма да пропуснете ритъм.

Други отличителни характеристики включват: Multipoint връзка с до триi Bluetooth® устройства едновременно; технологията JustMyVoiceTM за потискане на околния шум, така че гласът ви да бъде уловен ясно, и работа с една слушалка.

Вашите слушалки, вашите правила

Независимо дали избирате черния цвят, за да подхожда на елегантните ви тоалети, сребристия да се откроява на фона на косата ви, или новия Midnight Blue, за да придаде изтънченост, EAH-AZ80 ви позволява да персонализирате не само външния си вид.

Приложението Technics Audio Connect за смартфони улеснява конфигурирането и управлението на безжичните слушалки EAH-AZ80, като предлага съвместимост с гласов асистентii и персонализиране на настройките за шумопотискане и режим на звука.

Режимът “Natural Ambient” улавя всички околни шумове, позволявайки ви да слушате музика или да говорите по телефона, докато обръщате внимание на заобикалящата ви среда. Режимът “Attention” улавя звуци в честотния диапазон на човешкия глас, като гарантира, че можете да чувате човешки гласове наблизо, като съобщения на летището или гласа на член на семейството у дома, като същевременно намалява други нежелани външни шумове.

Освен това, оборудвани със сензор за носене, който спира възпроизвеждането, когато слушалките се извадят от ухото, и автоматично го възобновява, когато се върнат обратно, потребителите могат напълно да поемат контрола върху звука със слушалките EAH-AZ80, без да губят първокласното си аудио изживяване.

Целодневен комфорт, целодневна мощност

Слушалките EAH-AZ80 са проектирани за цял живот. А новият цвят Midnight Blue ви позволява да съобразите звука със стила си с всички технологии за комфорт, дълъг живот на батерията, лесно зареждане и водоустойчивост, с които са известни слушалките EAH-AZ80.

За по-добро усещане при носене EAH-AZ80 са снабдени със специално оформен корпус, който се изравнява с конуса на ухото ви, като подобрява стабилността, без да увеличава натиска върху ушите ви. С до 25 часа възпроизвеждане на музика с кутийката за зарежданеiii можете да се наслаждавате на музика, да приемате обаждания или да участвате в срещи през целия ден.

А когато в крайна сметка батерията се изчерпи, поддръжката на Qi Wireless Charge прави по-лесно от всякога връщането към музиката.

Освен това можете да вземете напълно безжичните слушалки Technics почти навсякъде. EAH-AZ80 се отличават с водоустойчивост в съответствие със стандарта IPX4 и не се повреждат при пръскане с вода от всяка посока. Така че, независимо дали се потите докато бягате или сте попаднали под дъжда, вашите нови EAH-AZ80 Midnight Blue слушалки няма да пропуснат нито един ритъм.