1-klinika Da Vinchi - sistemi za dezinfekcia Melag.

Тя е напълно автоматизирана и гарантира максимална чистота на инструментите и оборудването, като всеки детайл преминава през прецизен процес на стерилизация

 

Българската дентална клиника „Да Винчи“ обяви въвеждането на последно поколение система за дезинфекция на немската фирма Melag, която е световен лидер в областта на стерилизацията и дезинфекцията в медицинската и дентална практика.

Компанията е утвърдена и има десетилетия опит в разработката на високоефективни системи за дезинфекция и стерилизация. Тя е известна със своите строги правила и високи стандарти, които не само отговарят, а и надминават международните изисквания за хигиена и безопасност. Създател е и на множество иновации в тази област.

Повече за технологията

Системата за дезинфекция, която българската клиника въвежда, е изцяло автоматизирана и осигурява максимална чистота на инструментите и оборудването. Тя работи с най-съвременни методи за контрол на дезинфекцията и стерилизацията, като гарантира, че всеки детайл от оборудването преминава през прецизен процес на почистване и стерилизация.

Какво означава това за пациентите на клиниката?

Въвеждането на новата система за дезинфекция означава, че пациентите на „Да Винчи“ могат да бъдат спокойни и уверени в безопасността на процедурите, които получават. Тази инвестиция в модернизацията на оборудването е част от ангажимента на клиниката да поддържа и надгражда високите стандарти на безопасност и грижа за всеки пациент.

„Сигурността и комфортът на нашите пациенти винаги са били основен приоритет за нас и новата ни инвестиция е важна стъпка в тази посока“ – споделя д-р Емил Калничев, изпълнителен директор на българската дентална клиника – „С внедряването на новата система от Melag ние за пореден път усъвършенстваме практиката на клиниката, предоставяйки здравна грижа от най-високо ниво.“

Защо това е важно?

В условията на съвременната медицинска практика хигиената и стерилността са от първостепенно значение за предотвратяването на инфекции и усложнения. Системата на Melag осигурява високоефективна дезинфекция, която предпазва пациентите и персонала, минимизирайки риска от кръстосани инфекции.

„В „Да Винчи“ вярваме, че всеки пациент заслужава най-доброто – не само по отношение на лечението, а и на цялостната грижа и комфорт по време на посещението си в клиниката. Новата система за дезинфекция от Melag е нашият начин да покажем, че сме на предната линия на иновациите и безопасността в денталната медицина“ – добавя още д-р Емил Калинчев.