Футболните фенове в Барселона, Испания бяха изумени от трансформацията на популярен спортен бар, който беше обвит в аерофолио, за да предложи спокойствие на страстните футболни фенове, дошли да гледат европейския сблъсък между Барселона и Байерн Мюнхен, без страх от повреда или счупване на смартфоните им по време на ентусиазираните празненства.

Трансформацията на бара дойде в отговор на ново проучване, което разкри, че веселбите и хаосът от празнуването по време на футболен мач могат да имат висока цена, тъй като баровете са едно от най-популярните места за феновете да гледат мачове.

Анкета сред 3000 възрастни, проведена от HONOR, водещият глобален доставчик на смарт устройства, установи, че 83% от футболните привърженици се описват като страстни фенове, а 79% признават, че се прехласват от вълнение. И когато нивата на вълнение стигнат стратосферни нива, един от двама признава, че е хвърлял или изпускал вещите си вследствие на еуфорията.

Тези футболни моменти водят до неприятни последици. Докато са празнували по време на футболен мач, феновете признават, че са си причинили щети, за които съжаляват: разливане на напитки върху себе си и телефоните си, претърпени наранявания и изгубени вещи, включително слънчеви очила и дрехи.

HONOR Bubble Wrap Bar 3

Някои дори са нанесли сериозни повреди на технологиите си като например счупени телефони и екрани – често срещани злополуки по време на игра, подчертаващи необходимостта от по-издръжливи технологии. Благополучните фенове, които посетиха обвития с аерофолио спортен бар Sonara, успяха да изпитат бъдещето на издръжливите устройства, тъй като им беше предоставен достъп до зоната Magic V3IP.

Лишена от обвивка с бабъл фолио, ексклузивната зона позволи на онези, които имаха късмета да прекрачат кадифеното въже, да тестват новия HONOR Magic V3 и неговата изключителна издръжливост.

Със здрав корпус, включващ влакна от аерокосмически клас, които повишават устойчивостта на удар до 40 пъти1, и HONOR Super Steel Hinge2 панта, осигуряваща лек, но мощен гръбнак, HONOR Magic V3 притежава издръжливостта за пълните 90 минути на всяка вълнуваща среща, както и за продълженията, дори по време на най- напрегнатите мачове.

Не е учудващо, че телефоните са на първа линия по време на спортни събития. Феновете посочват множество причини да държат устройството в ръката си: проверяване на резултати (55%), обновяване на социални медии (33%), изпращане на съобщения до приятели/семейство (54%) и снимане (32%).

Разбира се, понякога емоцията от мача надделява над всичко останало – 62% признават, че дори не се интересуват от инцидент в резултат на празнуване. За тях емоцията от вкарването на гол от отбора им взема превес над всичко останало.

„Изглежда феновете смятат, че в крайна сметка си струва да видят любимия отбор да отбележи гол, независимо от тези футболни инциденти. Щастливи сме да помогнем на страстните футболни фенове да се насладят на големия мач, като същевременно предпазят устройствата си, тъй като не всички телефони са толкова издръжливи“, каза Авикар Джоли, главен маркетинг директор на HONOR в Европа. „HONOR Magic V3 съчетава превъзходна издръжливост с впечатляваща тънкост и лекота, а със сгъваемия дисплей имате най-доброто устройство, което да замени вашия телефон, таблет и лаптоп. Нека играта започва!“

Бележки:
1Данни от лабораторията на HONOR, като сравнението е направено с обикновено стъкло.
2Само част от пантата е направена от специалната стомана Super Shield Steel.

Проучване чрез OnePoll.com, проведено сред 3000 възрастни във Великобритания и Ирландия.