HMD FUSION ALL OUTFITS & GAMING

Human Mobile Devices трансформира дизайна на мобилните телефони с най-иновативния си смартфон досега

 

HMD Fusion вече се продава и в България. Той се откроява с индустриалния шик на дизайна си, както и с възможността да бъде преобразяван чрез поредица от сменяеми аутфити (допълнителни модули за гърба на устройството), които ще се появят по-късно тази година.

Можете да персонализирате HMD Fusion според личния си стил или според функционалността, от която се нуждаете – от аутфит със светещ ринг за перфектните селфита до такъв, който превръща телефона в гейминг конзола. Прикрепен чрез шест специализирани щифта, всеки аутфит променя хардуера и софтуера на телефона, отключвайки нови възможности, уникални интерфейси и подобрена производителност. На стойност 549 лв., HMD Fusion е върхът на технологичните иновации на достъпна цена.

Вярвайки, че съвместната работа насърчава креативността, Human Mobile Devices издига персонализацията на телефона до нови нива. На практика можете да трансформирате устройството си с почти всеки аксесоар с помощта на лесен за използване комплект за разработване на софтуер и хардуер с отворен код. Независимо дали става въпрос за творчество, игри или продуктивност, най-новият смартфон на Human Mobile Devices се развива заедно с вас – единственото ограничение е вашето въображение.

По-късно тази година Human Mobile Devices ще пусне на пазара набор от аутфити, предназначени да подобрят работата ви със смартфона. Създаден за кралиците на селфитата, Flashy Outfit ще бъде мечтата на инфлуенсърите. Той е оборудван с вграден светещ ринг, който може да се ползва както с предната, така и със задната камера. Променящ правилата на играта за любителите на селфита, HMD Fusion е първото устройство, което ще ви позволи да контролирате осветлението и ефектите на камерата чрез управление на устройството, благодарение на безпроблемната интеграция със съществуващата инфраструктура на приложението за камерата. И няма обемист калъф или нужда от зареждане, тъй като Flashy Outfit се захранва от самото устройство чрез шестте щифта на Fusion.

Изпускате телефона си често? Модулът Rugged Outfit решава този проблем. Със защита в категория IP68, той е устойчив на удари, прах и пълно потапяне във вода. Снабден с поддръжка на безжично зареждане с магнити и бутон за спешни случаи (ICE), този аутфит е най-добрият приятел на всеки любител на адреналина. Wireless Outfit пък прави достъпни технологиите, които обикновено са запазени за по-високия ценови клас.

Извън допълнителните модули, със своя тънък, здрав, подсилен с неръждаема стомана пластмасов корпус HMD Fusion е атрактивен сам по себе си. Със суровата си гръндж естетика, любима на поколението Z, той е въплъщение на индустриалния шик. Устройството се предлага с прозрачен Casual Outfit, който демонстрира новаторския дизайн, когато нямате нужда от допълнителни функционалности. Осигурявайки допълнителната защита на калъф без тромавите очертания, прозрачният аутфит е в кутията на HMD Fusion, а можете допълнително да закупите и някой от цветните Casual Outfit-и.

HMD Fusion е оборудван със система от камери от най-висок клас. Както предната, така и задната камера са снабдени с функции, които ви помагат да заснемате спомените си като професионалисти. 50МР селфи камера отваря нови възможности чрез управление с жестове и режим Selfie Slow-Mo, а 108МР двойна задна камера е готова за ниска осветеност, високи скорости и още много предизвикателства.

Подобно на другите смартфони от оригиналното портфолио на Human Mobile Devices, HMD Pulse Family и HMD Skyline, HMD Fusion е проектиран с опцията за поправка у дома от второ поколение, което прави подмяната на спукан екран, изтощена батерия или друга част по-лесна от всякога. Просто отворете устройството, отстранете екрана или сменете батерията и го сглобете обратно с помощта на комплекта iFixit.

Докато тенденцията за дигитален детокс продължава да набира скорост, Human Mobile Devices изпълнява ангажимента си за балансирано цифрово изживяване. Подобно на елегантния HMD Skyline, новият HMD Fusion също е с мощен Detox режим, който ще бъде наличен преди края на годината. Искате да си починете от социалните мрежи или да прекарате малко време в почивка от постоянно включените известия? С избираемото блокиране на приложения и контакти, режимът Detox Mode ви позволява да адаптирате дигиталната детоксикация към вашите нужди, като ви дава повече време да се наслаждавате на реални преживявания, без да се разсейвате.

Преобразявайки дизайна на мобилните телефони, HMD Fusion отразява мисията на Human Mobile Devices да създава технологии, които са съобразени с нуждите на потребителите и бизнеса. Устройството е скок напред в технологичните иновации и най-новото от линията оригинални смартфони на Human Mobile Devices, ориентирани към дизайна и човека.