1

Легендата на евроденс музиката DJ BoBo представи на българските си фенове уникално шоу, което ще се помни дълго. Столичната „Арена 8888“ се превърна в сцена на едно от най-ярките музикални събития за годината. Публиката, включваща хора от всички възрасти от 10 до 70 години, се потопи в света на танца и денс ритъма, като за момент забрави ежедневието и се отдаде на истински музикален празник. DJ BoBo успя да обедини поколенията и да предаде магията на музиката на всички свои фенове, независимо от възрастта им.

Петер Рене Бауман, както е истинското име на швейцарския музикант, празнува 30-годишнина на музикалната сцена с мащабното си турне EVOLUT3ON, което мина и през България по покана на организаторите от Fest Team. Концертът в София на 19 октомври отбеляза и още един празник – 19-тия рожден ден на радио ENERGY.

Обичаният в целия свят диджей беше подготвил впечатляваща аудиовизуална програма от най-висока класа с прекрасна музика, специални светлинни ефекти и пиротехника, както и страхотна хореография.

Шоуто започна с експлозия от аплодисменти, когато DJ BoBo поздрави публиката на български език, с което разтопи сърцата на всички присъстващи. Ретроспективни моменти от концертите на изпълнителя, формирал музикалната сцена на 90-те години и харесван и до днес, припомниха на феновете му неговата забележителна музикална кариера. През цялото време на концерта публиката не спираше да танцува. 56-годишният изпълнител още веднъж доказа, че е не само музикален феномен, но и артист, който знае как да създаде истински музикални емоции за своите почитатели. Той изпълни както някои от новите си парчета, така и най-популярните си хитове като Somebody Dance with Me, Keep on Dancing, Love Is All Around, Let the Dream Come True.

Един от най-вълнуващите моменти на вечерта беше, когато DJ BoBo и вокалистите му (сред които и неговата съпруга Нанси Бауман) изненадващо продължиха концерта от The B-Stage – малка сцена, разположена сред публиката, където евроденс звездата застана още по-близо до феновете си и това създаде невероятна атмосфера.

Шоуто беше истинска експлозия от светлини, пиротехника и енергия, която ни върна в златните години на денс музиката, а емблематичните хитове на DJ BoBo продължават повече от 30 години да карат публиката да пее и танцува.