telefon

Най-новото попълнение в средния клас смартфони на Honor – Honor 200 Smart, вече се предлага във Vivacom в комплект със стъклен протектор. Устройството е налично в цялата търговска мрежа на телекома на цена от 10,98 лева на месец на лизинг за 24 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 200.

Най-новият модел на Honor е създаден с фокус върху подобрените AI функции на камерата, мощната батерия и цялостната издръжливост, което го прави идеален избор за всекидневна употреба. Телефонът е изработен с иновативна технология за защита от удари и изпускане, като също притежава IP64 рейтинг за устойчивост на прах и вода.

Honor 200 Smart идва с голям 6,8-инчов дисплей, който поддържа резолюция от 2412х1080 пиксела и 16.7 милиона цвята за страхотно визуално изживяване. С честота на опресняване до 120 Hz екранът осигурява плавно скролване и бърза реакция при работа. Важна функция на дисплея е високата защита на очите от синя светлина.

Смартфонът разполага с усъвършенствана система от камери с 50 МР основен сензор, който заснема ясни и детайлни изображения. За страхотната работа на камерите допринася и иновативна технология AI Motion Sensing Capture, улавяща динамичните движения и правеща кадрите още по-запомнящи се.

По отношение на производителността Honor 200 Smart впечатлява с мощния процесор Snapdragon 4 Gen 2 и технологията RAM Turbo, която предоставя еквивалента на 8GB RAM, разпределена на 4GB физическа и 4GB виртуална. Моделът се отличава и с огромния си капацитет за вътрешни файлове от 256GB, който може да съхранява над 60 000 снимки.

Най-характерната черта на Honor 200 Smart е неговата мощна и издръжлива батерия от 5200 mAh, която гарантира продължителна работа – до 19 часа онлайн стрийминг и до 55 часа възпроизвеждане на музика. При падане на нивото до 2% се активира специалния Honor Ultra Power-Saving режим, осигуряващ още 60 минути живот на батерията за разговори. Смартфонът работи с мощно 35W зареждане за бързо възстановяване на батерията и по-голямо удобство в ежедневието.

Повече информация можете да намерите ТУК.