Двудневно обучение на брега на морето ще разкрие тайните за успеха на бизнеса в интернет – от планирането до монетизирането.

Семинарът „е-Manager: Интернет маркетингът от А до Я“, организиран от онлайн медията за дигитални новини – NewTrend.bg и IT компанията – IGC на  31 август и 01 септември 2012 г. във Варна, хотел „Гранд хотел Димят“ е за всички, които използват интернет за комуникация и връзка със своите клиенти, за предприемачите и студентите, за всички, които са част от web 2.0 бизнеса и услугите.

Семинарът ще се проведе в два последователни дни, а 18 от най-популярните лектори и практици в страната ще споделят своя професионален опит и съвети за изграждането на един бранд в интернет и стратегии за продажба.

Ще бъдат засегнати следните теми:

  • Планиране на уеб проект;
  • Open sourse решения за изграждане на интернет проекти: Joomla, Drupal, WordPress, Magento, Opencart;
  • Custom решения за изграждане на интернет проекти;
  • IT Security – защита на лични данни, защита срещу неоторизиран достъп;
  • Хостинг решения;
  • Копирайт за уеб – как да пишем качествено съдържание, което продава;
  • SEO – оптимизация на уеб проект, проблеми и решения;
  • Интернет реклама и медия планиране – рекламни мрежи;
  • Социални мрежи – Facebook, Twitter, Pinterest, Google+, Linkedin
  • Монетеризиране – как да превърнем нашия проект в работещ и печеливш бизнес;
  • Мобилна версия или мобилно приложение;

Форматът на семинара ще бъде уникален за България – всяка от темите ще бъде представена под формата на дискусионен панел или аналитично представяне от двама експерти, всеки от които ще защитава пред аудиторията своята гледна точка и подход на работа – в противоречие с опонента си или взаимно допълвайки тезите си.

За пръв път участниците в семинара ще имат възможност да присъстват на директно сравнение между най-популярните CMS-решения (CMS – системи за управление на съдържание), да задават въпроси и сами да оценят достойнствата на всяка една от тях, спрямо собствените си възгледи и нужди.

Диспутът между експертите ще позволи на участниците да придобият по-ясна и детайлна представа за нюансите и кое е най-доброто IT решение за тях.

Личният опит, споделен с участниците, дискусиите, надграждането и преливането на дискусиите една в друг ще изградят цялостния облик на маркетинг инструментариума и ролята на всеки елемент за успеха на един бизнес.

За повече информация и регистрации, посетете http://e-manager.bg/

Записалите се до 10 август участници ще се възползват от цените за ранна регистрация, а като комплимент от организаторите и партньорите на събитието първите получават и шезлонг на плажа в третия ден от събитието, с възможност за неформален контакт с лекторите и организаторите на събитието.

Всички читатели на Kreativen.com имат възможността да се възползват и от допълнителна 30% отстъпка от актуалната цена, с код: Kreativen.

Обучението „е-Manager: Интернет маркетингът от А до Я“ се провежда с медийната подкрепа на Kreativen.com.